RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

​На Буковині "Велике будівництво" Зеленського відбудує міст, зруйнований повінню 10 років тому

У Чернівецькій області стартували роботи на переправі через річку Сірет. За програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" капітально відремонтують міст, зруйнований у 2010 році під час повені.

Як пояснили у Чернівецькій обласній державній адміністрації, тендер на ремонт вже провели, роботи мають бути завершені до кінця року. На відбудову місту через Сірет у Сторожинцях витратять 19 млн гривень.

Цей міст сполучає дороги Сторожинець – Панка та Сторожинець – КПП "Красноїльськ" на кордоні з Румунією. Після повені вже понад десятиліття місцеві жителі не мають нормального сполучення з містом. Для того, щоб потрапити на інший бік річки, доводиться робити гак у 15 км. Пішоходи користуються тимчасовою переправою, яку спорудили власними силами.

"Відсутність цього мосту – це великі незручності для місцевих жителів, зокрема водіїв. Раніше його відновленням займалася вінницька фірма, проте вона збанкрутувала й роботи припинилися. Нині ж маємо надію, що ТОВ "Енергетично дорожнє будівництво", яке нещодавно успішно збудувало мости в Ростоках, відбудує і цю переправу", – говорить заступник голови Чернівецької РДА Андрій Кухарук.

Нагадаємо, наприкінці квітні після капітального ремонту за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" відкрили міст через Хаджибейський лиман під Одесою. За словами координатора програми, заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, після відкриття оновленої та розширеної траси про постійні затори на мосту можна забути.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: