RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Атака на "Столичний": законні власники підприємства розповіли про напад тітушок та блокування ринку

Вранці на оптовому ринку сільскогосподарської продукції "Столичний" лунали вибухи петард, а овочевий павільйон оповив дим. Як виявилося, в адміністративному приміщенні ринку забарикадувалися понад 30 тітушок та заблокували його роботу.

Про це йдеться в сюжеті "Апостроф TV".

Представники законного власника ринку ТОВ "ОІЛСІ" і компанії "Ринок сільськогосподарської продукції "Столичний" та спецпризначенці обласної поліції намагалися пройти до приміщення адміністрації де забарикадувалися невідомі.

Поліція заявила, що шукає на території ринку вибухівку. Обласний спецназ у очепленні змінили на роту нацгвардійців.

"Приміщення захоплено сторонніми особами спортивної статури і утримується ними. Зараз жодних слідчих дій не проводиться. Просто стоять у очепленні і нікого не пускають", - повідомив начальник юрвідділу ТОВ "Ринок сільськогосподарської продукції "Столичний" Дмитро Кірюшин.

На думку дирекції ринку у приміщенні адміністрації забарикадувалися представники тітушок, пов’язані із так званою "єнакієвською" злочинною групою. Одного з представників колишніх власників ринку Олександра Стельмаха оголошено у міжнародний розшук, а щодо другого Рустема Абдукадирова порушено справу про шахрайство. "Єнакієвським" угруповання називають через близкість до авторитета Юри Єнакієвського, який входив до найближчого оточення президента-втікача Януковича.

У той же час Анатолій Шарій та ряд блогерів та ЗМІпочали розповсюджувати брехливу інформацію про нібито рейдерське захоплення ринку.

Законні власники ринку зазначають, що насправді стали жертвами дій тітушок, і наразі не можуть почати підписувати нові договори оренди для підприємців. Роботу ринку фактично заблоковано.