RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Stolitsa Group - лідер рейтингу будівельних компаній Києва

Портал Мінфін оновив рейтинг забудовників столиці за 1-2 квартали 2021 року. Першість впевнено тримає українсько-литовська група компаній Stolitsa Group, яка за півроку здала в експлуатацію понад 77 тисяч квадратних метрів житла.

"Мінфін" регулярно публікує рейтинг, що базується на підсумках роботи учасників ринку житлової нерухомості, які за звітний період ввели в експлуатацію хоча б один житловий об'єкт. Ключовий показник для розподілу позицій у рейтингу – загальна кількість квадратних метрів у ЖК, зданих і введених в експлуатацію протягом першого півріччя 2021 року.

Наявність у забудовника сертифіката або декларації Державної архітектурно-будівельної інспекції України про відповідність збудованого об'єкта проєктній документації є обов’язковою умовою для входження в рейтинг. До списку увійшли 24 столичні забудовники.

Stolitsa Group – українсько-литовська група компаній, яка з 2003 року працює на українському ринку девелопменту житлової нерухомості. У її портфелі – майже 20 побудованих і зданих в експлуатацію об’єктів.

У 1-2 кварталах 2021 девелопер ввів в експлуатацію 77 497 кв м житлової нерухомості, отримав три сертифікати і повністю здав один об’єкт, на стадії будівництва зараз перебувають 4 житлові комплекси, зокрема ЖК "Варшавський 2" та "Варшавський плюс", які є логічним продовженням престижного й популярного "Варшавського мікрорайону" на столичному Виноградарі.

"Невпинно працюємо, аби й надалі займати провідні позиції, створюючи комфортне житло!", – прокоментували у Stolitsa Group першу позицію в рейтингу забудовників Києва.