RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Вкидання і проплачені мітинги: у GlobalMoney заявили про атаку з боку недобросовісних конкурентів

Заяву про новий етап атаки з боку конкурентів компанія розмістила в Facebook.

"Неперевірена інформація активно розганяється в ЗМІ і деяких телеграм-каналах. Більшість статей ґрунтується на припущеннях і вигадках. Все це спрямовано на дискредитацію компанії та тиск як на її співробітників, так і на власника" - зазначили в GlobalMoney, пишуть Вести.

У повідомленні пресслужби зазначають також, що тепер до фейкових новин додалися мітинги, в яких беруть участь в основному студенти, що не мають поняття ні про саму компанію, ні про її діяльність, що "дає всі підстави вважати їх проплаченими".

Як пише ЗМІ, раніше Антимонопольний комітет "виніс штраф одному з ключових конкурентів компанії - "Айбокс Банку". Його звинуватили в розсилці фейкових листів з наклепом партнерам GlobalMoney".

За словами Глави міжобласного територіального відділення АМКУ Олексія Хмельницького, всі тези, які використовувалися "Айбокс банком" щодо GlobalMoney "були маніпулятивними і не мали нічого спільного з дійсністю".

"Йдеться про розсилку інформації про нібито кримінальні провадження щодо компанії і про нашу роботу на непідконтрольних територіях. Природно, що нічого подібного в реальності немає і бути не може. Це була явна брехня з боку представників "Айбокс банку". А, враховуючи, що сьогодні аналогічні тези транслюють псевдоактівісти і деякі ЗМІ - ми не виключаємо, що за цим стоять все ті ж люди, просто тепер в "Айбокс банку" працюють через посередників, намагаючись приховати свою причетність" - вважають в компанії.

При цьому в "GlobalMoney" підкреслюють, що компанія веде свою діяльність виключно в рамках українського законодавства і не має ніякого відношення ні до фізичних, ні до юридичних осіб Російської Федерації.

У GlobalMoney закликають громадські організації та ЗМІ не брати участі в атаках, організованих недобросовісними конкурентами. Компанія просить активістів уважніше перевіряти інформацію, не піддаватися на маніпуляції опонентів і не брати участі в сумнівних мітингах.