RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Xiaomi представила в Україні нову лінійку роботів-пилососів

новини компаній

Компанія Xiaomi представила в Україні 4 моделі роботів-пилососів нового покоління з функцією вологого прибирання – Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, Mi Robot Vacuum-Mop 2 та Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro та Mi Robot Vacuum-Mop 2 надійдуть у продаж з 21 січня, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra та Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite – у лютому.

Новинки можна буде придбати у Xiaomi Store, маркетплейсі та роздрібній мережі АЛЛО, а також Rozetka, Цитрус, Comfy, Фокстрот, Eldorado та Епіцентр.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra оснащений інноваційною технологією збирання пилу з можливістю автоочищення пилозбірника. Станція самоочищення Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station має мішок об'ємом 4 л, двоканальна система забору пилу та потік повітря 16500 Па1 очищають пилозбірник. Акумулятор на 5200 мА*год дає можливість забирати до 240 м2 без підзарядки. Двигун на 4000 Па забезпечує прибирання пилу, вовни та крихт, а 3 режими вологого прибирання допомагають при очищенні плям. Завдяки лазерній LDS-навігації пилосос сканує приміщення та створює його карту. ToF-датчик дозволяє пилососу визначати іграшки, дроти, запобігає падінню зі сходів та пошкодженню меблів.

Робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro має силу всмоктування 3000 Па, акумулятор на 5200 мА*год, пилозбірник на 450 мл і пропонує функціонал для сухого та вологого збирання. Модель оснащена технологією високочастотної звукової вібрації – частота під час вологого прибирання становить 10000 вібрацій за хвилину, під час вологого прибирання пилосос протирає поверхню зліва направо – така форма маршруту імітує ручне прибирання. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro оснащений системою LDS-навігації, робот-пилосос створений для великого будинку і здатний зберігати карти кількох поверхів.

Миючий робот-пилосос Mi Robot Vacuum-Mop 2 забезпечує прибирання завдяки всмоктуванню силою 2700 Па та оновленої функції вологого прибирання під тиском. Акумулятор на 3200 мА * год дозволяє забрати будинок на 150 м2 за один прохід. SLAM-навігація дозволяє визначати маршрут, робот-пилосос може створювати карту та визначати шлях. Завдяки висоті 81 мм у пилососа більше свободи у русі. Інтерактивні функції дозволяють користувачам керувати налаштуваннями пристрою та маршрутами прибирання через Xiaomi Home3.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite – це комбінація 2-в-1 пилососу та швабри з 4 швидкостями всмоктування до 2200 Па та 3 режимами вологого прибирання. Він має пилозбірник на 450 мл та акумулятор на 2600 мА*год, резервуар на 270 мл та насос з електронним керуванням. Пристрій оснащений гіроскопом та візуальною системою навігації. Навігація за допомогою інерційного пристрою та камери дозволяє регулювати напрямок руху. Висота складає 81,3 мм. З Xiaomi Home3 можна дистанційно планувати, керувати та перевіряти прибирання.

Рекомендована роздрібна ціна становитиме: 15999 грн за Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra і 6999 грн за станцію самоочищення Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro – 12999 грн, Mi Robot Vacuum-Mop 2 – 9999 грн та Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite – 6999 грн.

Корпорація Xiaomi заснована в квітні 2010 і зареєстрована на головному майданчику Гонконгської фондової біржі 9 липня 2018 року. . Слідуючи своєму баченню "Потоваришуйте з користувачами і будьте найкрутішою компанією в їхніх серцях", Xiaomi впроваджує інновації, високоякісний досвід користувача і операційну ефективність. Новини Xiaomi в Україні - у Facebook, Instagram, TikTok та YouTube, у Xiaomi Community Україна та Telegram-каналі.