RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Samsung презентував нові потужні смартфони серії S та планшети з великим дисплеєм

новини компаній

Компанія Samsung Electronics презентувала флагманські смартфони Galaxy S22 та S22+ та Galaxy S22 Ultra з інтеграцією пера S Pen, виготовлені з використанням екологічних матеріалів.

Серія Galaxy S22 має на чверть збільшений розмір сенсора й технологію Adaptive Pixel. Galaxy S22 та S22+ оснащено 3 камерами з об’єктивом на 50 Мп, телеоб’єктивом на 10 Мп та камерою на 12 Мп. Також є нова функція "Автокадрування", що допомагає автоматично відстежити до 10 осіб в кадрі й технологію стабілізації VDIS, що мінімізує тремтіння кадру. Galaxy S22 та S22+ мають функціонал обробки фото на основі штучного інтелекту. S22 та S22+ має перший 4-нм процесор в Galaxy, що визначає пріоритети в потужності. Galaxy S22 має підтримку швидкого заряджання на потужності 25 Вт, а Galaxy S22+ - на 45 Вт. Galaxy S22 і S22+ оснащено дисплеями Dynamic AMOLED 2X5 з частотою оновлення 120 Гц та технологією Vision Booster. Galaxy S22 та S22+ отримали контурований дизайн блоку камер і матове скло корпусу. Пристрої доступні в кольорах Фантом чорний, Фантом білий, зелений і рожеве золото.

S22 Ultra отримав сенсор у 2,4 мкм - найбільший у Samsung. Об’єктив з Super Clear Glass допоможе знімати чіткі нічні відео з функцією автокадрування. Камеру Galaxy S22 Ultra оснащено 100-кратним зумом. Galaxy S22 та S22+, Galaxy S22 Ultra пропонує доступ до додатка Expert RAW5 для редагування фото. S22 Ultra працює на основі 4-нм процесора, підтримує Wi-Fi 6E, заряджання на потужності 45 Вт, має 6,8-дм дисплей Dynamic AMOLED 2X із частотою 120 Гц. Технологія Vision Booster регулює яскравість екрана. Galaxy S22 та S22+ стали першими в серії S, виготовленими з алюмінію Armor Aluminum, зі склом Corning Gorilla Glass Victus+. Мікроархітектура ARM запобігає кібератакам. Серія Galaxy S22 містить Samsung Wallet для цифрової оплати, ID, зберігання ключів. Galaxy S22 Ultra доступний у 4 кольорах: Фантом чорний, Фантом білий, зелений і бургунді.

Samsung додав у пристрої 20% переробленого океанічного пластику в кріпленнях, і вторинну сировину - для модуля динаміка й внутрішніх частин кнопок. Чохли створено з використанням UL-сертифікованої вторинної сировини та речовин на біологічній основі.

Також Samsung Electronics презентує нову серію Galaxy Tab S8 – планшети Galaxy Tab S8 та S8+ і Tab S8 Ultra з найбільшим дисплеєм.

Планшет має вдосконалений режим Multi-active Windows та Samsung DeX, обмін файлами із функцією Quick Share, 4-нм процесор, перо S Pen, корпус Armor Aluminum. Tab S8 Ultra має 14,6-дм дисплей Super AMOLED із частотою оновлення 120 Гц і найтонші в лінійці Galaxy Tab рамки 6,3 мм. Galaxy Tab S8 Ultra оснащено подвійною фронтальною камерою на 12 Мп, 3 мікрофонами з технологією зниження шуму, 4 динаміками з Dolby Atmos, 4-нм процесором. Планшети підтримують заряджання на потужності 45 Вт. Galaxy Tab S8 Ultra виконано в графітовому кольорі, Galaxy Tab S8 і Galaxy Tab S8+ - у графітовому відтінку. Деякі компоненти Galaxy Tab S8 виготовлено з перероблених матеріалів, Galaxy Tab S8 постачаються в тонкій упаковці з екологічно чистого паперу. Пристрої захищено Knox Vault, що шифрує особисті дані та ізолює файли від операційної системи.

З 9 лютого серія Galaxy Tab S8 буде доступною для передзамовлення, офіційний вихід - 25 лютого. Користувачі, які оформлять попереднє замовлення на Galaxy Tab S8 Ultra, отримають Galaxy Buds Pro, а в разі замовлення Tab S8+ чи Tab S8 – Galaxy Buds. Galaxy S22 Ultra доступний для передзамовлення з 9 лютого з Galaxy Buds Pro у подарунок через Samsung.com та магазини партнерів Samsung. Пристрій пропонуватиметься в моделях із 128 ГБ, 256 ГБ, 512 ГБ та із 8 ГБ та 12 ГБ оперативної пам’яті.