RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Київські підприємці виступили із спільною заявою: продовжують стабільну роботу та готові підтримувати обороноздатність країни

Провідні київські підприємці виступили із спільною заявою, у якій повідомили, що бізнес продовжує стабільно працювати та виконувати свої зобов’язання перед партнерами.

Про це йшлося на брифінгу представників бізнес-середовища, який відбувся в приміщенні Центру захисту киян 15 лютого.

Зокрема, представники бізнесу підтвердили свої плани залишитися в Україні і робити свій в несок в добробут країни. Також вони зазначили, що провели внутрішню координаційну зустріч та визначили яким буде алгоритм дій бізнесу по допомозі мешканцям Києва та українській державі.

Підприємці запевнили, що знаходяться на зв‘язку з міською та центральною владою, системою територіальної оборони і готові реагувати на кризові ситуації.

Також вони закликали підприємців по всій країні зберігати стабільну роботу, а в разі необхідності - підставити плече українському суспільству та українській армії.

"Ми впевнені у мирному майбутньому України. Ми віримо в наші збройні сили, віримо в Україну та на свому рівні будемо робити все для забезпечення економічної стабільності та обороноздатності нашої держави", - йдеться у заяві.

Заяву підтримали: Владислава Молчанова, інвестор, громадський діяч, засновниця групи компаній Stolitsa Group (SG); Ігор Ніконов, підприємець, засновник девелоперської компанії KAN Development; Микола Негрич, підприємець та громадський діяч; Ігор Ланда, директор "БТ Інвест Україна", член правління "Новус Україна"; Андрій Іванов, співзасновник девелоперської компанії UDP під управлінням інвесткомпанії Q Partners; Євген Горбач, керівник ринку "Столичний".