RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Загребі влаштували різдвяні свята для українських дітей за підтримки президента Favbet Foundation Андрія Матюхи

Команда благодійного фонду Favbet Foundation продовжує традиції святкування для дітей, що через війну опинилися в інших країнах. Цього разу Favbet Foundation та особисто президент фонду Андрій Матюха подарували різдвяний настрій для українських дітей у столиці Хорватії.

Свято відбулось у День Святого Миколая у волонтерському центрі об'єднання Crvena Kalyna у Загребі. Президент Favbet Foundation Андрій Матюха з командою фонду подарували дітям з України понад 100 канцелярських боксів "Сила в знаннях", де є все необхідне для навчання та творчості. Святкового настрою події додавали розваги від аніматорів, конкурси та солодощі.

"Клуб супергероїв" для нас має особливе значення, це символ взаємопідтримки у важкі часи. Кожна дитина для нас супергерой. Проєкт вже допоміг сотням українських родин військовослужбовців і тих, хто через війну був вимушені змінити місце проживання. Будемо продовжувати підтримувати громадян України стільки, скільки потрібно. Разом ми сильніші. Ми впевнені, що нові можливості для розвитку і освіти дітей, їхня самореалізація - це фундамент нашого майбутнього. І кожен бокс для навчання, який ми передаємо сьогодні - це лише початок шляху", — розповів Андрій Матюха, президент Favbet Foundation.

Канцелярські бокси "Сила в знаннях" — частина великого проєкту Favbet Foundation під назвою "Клуб Супергероїв". В рамках першого етапу проєкту у 2023 році команда передала 5500 таких боксів для дітей та підлітків з родин військовослужбовців та ВПО.

В межах "Клубу" також організовані безкоштовні спортивні секції. Також цього року команда Favbet Foundation разом з партнерами реалізувала безкоштовні ІТ-курси з Python, який завершили понад 352 дітей. Скоро в межах "Клубу" будуть проводитися нові безкоштовні навчання з основ ІТ.

"Кожного дня ми з командою вкладаємо у свою країну та українське суспільство необхідні ресурси, щоб після перемоги наші діти та молодь мали майбутнє. Об'єднавши зусилля ми повинні створювати умови, перш за все, для молодого покоління, аби вони хотіли повернутися, розуміли, що батьківщина одна і завжди на батьківщині краще, ніж у будь-якому іншому місці", — додає Андрій Матюха.

Favbet Foundation — заснований у 2020 благодійний фонд, що підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку. З початком війни 95% проєктів фонду було переорієнтовано на допомогу країні, армії та українцям, які постраждали від війни.