RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Бізнес

Новини

18 вересня

Всі новини

У серпні енергетики ДТЕК повернули світло 714 тисячам родин після обстрілів

Минулого місяця енергетики ДТЕК відновили світло в оселях 714 тисяч родин, що постраждали через обстріли у Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях.

Про це йдеться в повідомленні ДТЕК Ріната Ахметова.

У серпні окупанти продовжували атаки по енергетичним об’єктам України. Зокрема, під обстрілами опинилася енергетична інфраструктура Одещини. Тут за місяць енергетики ДТЕК повернули світло 381,2 тис. родин, чиї домівки були без електрики через атаки.

На Донеччині, яка залишається зоною найбільш активних бойових дій, енергетикам вдалося за місяць повернути електрику в оселі 187,2 тисяч родин.

У той же період практично щоденно зазнавали пошкоджень і мережі Дніпропетровської області, де за серпень вдалося відновити світло для 145,7 тисяч родин.

«У серпні ворог продовжував атакувати енергоінфраструктуру країни. Однак енергетики всієї країни спільними зусиллями продовжують забезпечувати мешканців електроенергією. Наша задача – максимально, наскільки можливо в умовах регулярних обстрілів, забезпечити мешканців та критичну інфраструктуру світлом», - підкреслив генеральний директор ДТЕК Мережі Олександр Фоменко.

Нагадаємо, у липні енергетикам ДТЕК вдалося повернути світло понад 364 тисяч родин українців, чиї домівки знеструмлювалися через обстріли у Одеській, Дніпропетровській, Донецькій областях та Києві.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: