RU  UA  EN

Вівторок, 24 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.05
Бізнес

Новини

24 вересня

Всі новини

"Демонструють справжню командність": Береза про рекорд "слуг народу" за кількістю депутатів-втікачів

В партії "Слуга народу" найбільше депутатів-утікачів. Представники інших політсил навіть наблизитися до них не можуть за кількістю втікачів. Про це написав народний депутат VIII скликання Борислав Береза, коментуючи вчорашню інформацію про те, що депутат-"слуга" Андрій Одарченко попросив політичного притулку в Румунії.

"А ви задумувалися, що "Слуги народу" – це не лише рекордсмени з втечі з України, а й зразок для наслідування у їх виборців. Представники "слуг", як почали втікати з країни на початку широкомасштабної війни, так і ніяк не можуть зупинитися. І тут вони демонструють справжню командність та головне – масовість. Представники інших політсил навіть наблизитися до них не можуть за кількістю втікачів", - заявив Борислав Береза.

Береза нагадує відомі прізвища "слуг народу"-втікачів.

"Владислав Трубіцин, депутат фракції "Слуга народу" в Київраді. НАБУ та САП предʼявили обвинувачення у спробі отримати хабар 1,26 млн грн. Втік за кордон. Артем Дмитрук, нардеп-слуга, прихильник московської церкви. Звинувачується у нападах на правоохоронця і військового. Втік до Італії. Андрій Холодов, нардеп-слуга, втомився від життя в країні, що воює. Кажуть, що добіг аж до Кіпру, де у нього є маєток з мальовничим краєвидом", - перелічує екснардеп.

За його словами, багато втікачів і серед депутатів-"слуг" у місцевих радах. Зокрема, депутат Чернівецької облради від "Слуги народу" Олексій Волощук, який виїхав за кордон у складі офіційної делегації до Румунії й не повернувся. Депутат Рудківської міськради Дмитро Копанчук, син нардепки-"слуги" Олени Копанчук. Голова фракції "Слуга народу" в Тернопільської облраді Ярослав Захарків, який не повернувся з відрядження до Нідерландів, тощо.

"Коли спостерігаєш чергові зашквари "зелених", інколи хочеться, щоб вони всі "стройними колонами" кудись побігли та припинили знущатися з країни. Але це надто хороший для них фініш після того, що вони накоїли. Тому вірю, що рано чи пізно всіх їх наздожене відплата. Хоча б у вигляді карми", - резюмував Борислав Береза.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: