RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Українське м'ясо на Близькому Сході: на підприємстві з Київщини розповіли про залучення інвестицій

М'ясопереробне підприємство "МП Агроторговий дім" з Таращі, що на Київщині, змогло залучити $15 млн лівано-йорданських інвестицій, і оновити потужності для виготовлення заморожених напівфабрикатів для країн Близького Сходу.

Про це йдеться на сайті компанії.

До повномасштабного вторгнення рф компанії експортували велику рогату худобу через порти на Близький Схід живою вагою. Через блокування агресором українських портів, власники бізнесу вирішили переформатувати діяльність з вирощування та продажу живою вагою на переробку, виготовлення та експорт продуктів з доданою вартістю.

Кожне нове підприємство, яке відновлює потужності під час повномасштабної війни, піднімає дух і виробників і українських споживачів, зазначив голова Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Олександр Гайду: "Бачимо відкриття нового, дуже потужного підприємства. Дуже сподіваюсь, що це — яскравий приклад для руху нашої країни до перемоги. Адже ми бачимо віру в нашу перемогу інвесторів, які вклались в це підприємство. Також це робочі місця, податки, експорт продукції і валютна виручка для нашої держави".

Відкриття і робота підприємства "МП Агроторговий дім" дасть 300 нових робочих місць для Київської області.

Єднання українців довкола кожного аспекту, який допомагає вистояти у війні, наблизить перемогу над агресором, — вважає заступник Апостольского нунція в Україні Монсеньйор Йосиф: "Під час війни, в якій Україна змушена захищатися від російської агресії необхідно об'єднати усі зусилля духовні, дипломатичні, військові, культурні та економічні. Сьогодні ми є свідками відкриття цієї важливої економічної ініціативи".

ТОВ "МП Агроторговий дім" спеціалізується на забої та обвалюванні телятини та яловичини з відповідністю сертифікатам HACCP та HALAL.