RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Комунальні системи України анонсували безкоштовний енергоаудит будинків ОСББ

Компанія Комунальні системи України запропонувала мешканцям ОСББ у Смілі та Шепетівці провести безкоштовний попередній енергоаудит їх будинків. Про це повідомили у прес-службі компанії з посиланням на відповідних керівників її регіональних підрозділів.

Підприємство, яке вже протягом п’яти років інформаційно та юридично допомагає власникам квартир об’єднуватися в ОСББ, достеменно знає про проблеми тепловтрат помешкань жителів багатоквартирних будинків в країні. У зв’язку з цим, для усіх бажаючих ОСББ, підприємством було запропоновано проведення комплексної процедури попереднього енергоаудиту їх будинків.

Енергоаудит є ключовою процедурою, за допомогою якої можна відповісти на ряд важливих питань, які турбують багатьох мешканців багатоквартирних будинків України: які причини втрати тепла у приміщенні, що необхідно зробити, щоб їх усунути , наскільки покращяться умови після проведення комплексу рекомендованих дій з теплової оптимізації, скільки все це коштуватиме та скільки грошей можна на цьому реально зекономити?

Як відомо, за умови виконання підготовлених рекомендацій по результатам енергоаудиту, відсоток тепловтрати приміщення значно зменшиться, а це приведе до загальної економії коштів на оплату послуг, що є особливо важливим на сьогодні, коли ці тепловтрати в кінцевому результаті, доволі боляче «б’ють» по гаманцю власника.

«Комунальні системи України», це вітчизняне інноваційне підприємство, яке вже більше 8 років займається забезпеченням окремих міст України послугами централізованого теплопостачання. На сьогодні, підприємством інвестовано більше 21 мільйона гривень в модернізацію обладнання. Так, в березні «Комунальні системи України» анонсували інвестиції в розмірі 12 мільйонів гривен в модернізацію систем теплопостачання Шепетівки та Сміли. Основною метою підприємства є розвиток комунальної інфраструктури міст України до стандартів європейського рівня.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: БізнесЕнергетика
Теги: