RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У пріоритеті - опалювальний сезон: Нафтогаз готовий до планової перевірки НКРЕКП у лютому

Спокійний і безперебійний опалювальний сезон – пріоритетне завдання Нафтогазу цієї зими.

"Значна частина працівників компанії залучена до укладення договорів з бюджетними установами - закладами охорони здоров’я, школами та підприємствами теплоенергетики тощо", - йдеться в заяві компанії.

З кінця жовтня 2021 Нафтогаз уклав близько 9 тисяч договорів з такими споживачами, аби вони без проблем увійшли в опалювальний сезон. Така робота є особливо відповідальною на тлі стрімкого зростання цін на газ в Україні та світі, а також через вплив пандемії коронавірусу.

Щоб не відволікатися від нагальних питань, Нафтогаз звернувся до Національної комісії, що здійснює регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) з проханням перенести планову перевірку діяльності компанії на лютий 2022-го року.

Компанія наголошує, що готова надати регулятору всі необхідні документи для такої перевірки після закінчення процесу укладення договорів на постачання природного газу.

"Питання енергетичної безпеки – у фокусі уваги громадян, бізнесу, керівництва держави тощо. Нафтогаз докладає всіх зусиль, щоб опалювальний сезон пройшов в спокійному режимі. Тому рішення НКРЕКП щодо накладання штрафу на Нафтогаз виглядає щонайменше дивно", – наголосили в Департаменті з інтегрованих комунікацій Нафтогазу.