RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі висміяли заяву Захарченка про швидкий крах України

У мережі висміяли заяву ватажка самопроголошеної ДНР Олександра Захарченка про те, що блокада окупованого бойовиками Донбасу приведе Україну до швидкого краху.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Росія 1" на передачі у путінського пропагандиста Володимира Соловйова.

За словами Захарченка, Україна опинилася в стані катастрофічного лиха починаючи з 1 березня (коли бойовики "націоналізували" українські підприємства на контрольованій ними території).

"Зараз пішов відлік. Кожен день – це той цвях, що забивається в кришку труни країни, яка називалася раніше Україна. Максимум 60 днів – і держава практично перестане існувати", - заявив ватажок бойовиків.

"Навіть не знаю як коментувати таку дурість", "Та він просто гуморист рівня Жванецького. Я довго реготав", "Вони вже взяли Київ ))) берульщики вже на тому світі беруть", "У Захарченки весняне загострення чи ще осіннє не закінчилося?", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", Захарченко заявив про захоплення близько 40 українських підприємств. Він також додав, що ніхто з українських власників не виходив на зв'язок з бойовиками після здійснення захоплення.