RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Україна показала свою новітню військову розробку на виставці в Туреччині: опубліковано фото

Державний концерн "Укроборонпром" вперше представив на Міжнародній виставці військової техніки "IDEF-2017" в Туреччині новий український переносний реактивний гранатомет.

У прес-службі концерну зазначили, що дальність стрільби гранатомета становить від 70 м до 2 км, а дальність прямого пострілу досягає 600 метрів.

Гранатомет розроблений конструкторським бюро "Луч", що входить до складу концерну. Зброя призначена для ураження легкоброньованої та неброньованої техніки, ДОТів з ДЗОТами, а також живої сили супротивника, що знаходиться в укриттях.

Також на виставці Україною були представлені зразок безпілотного мінібронетраспортеру "Фантом", бронетранспортери БТР-3Е1 і "Дозор-Б", БМ "Оплот", танкові двигуни і агрегати, ракетне та артилерійське озброєння, вогнепальна зброя та інше.

Як повідомляв "Апостроф", у березні концерн "Укроборонпром" продемонструвало представникам Міноборони України можливості нового бойового модуля "Штурм-М", яким оснащуються БТР-3ДА Київського бронетанкового заводу, що поставляються в зону АТО.