RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Xiaomi представила в Україні нові смартфони і лінійку телевізорів

новини компаній

Xiaomi з офіційним партнером - групою компаній "АЛЛО" - представила в Україні смартфони Redmi Note 8 Pro і Redmi 8, а також модельний ряд телевізорів Mi TV.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

"Ми з гордістю представляємо найновіші інновації Xiaomi українським споживачам", - зазначив Тоні Чен, генеральний менеджер в країнах Центральної, Східної, Північної Європи та Балтії, Xiaomi Global.

"Не можу дочекатись, коли українські шанувальники Mi отримають ці дивовижні продукти", — додав Максим Раскін, головний виконавчий директор групи компаній "АЛЛО".

Головна камера 64-мегапіксельна камера Redmi Note 8 Pro дозволяє використовує технологію 4-в-1 Super Pixel, що додає світла для нічних знімків. Камера має кут огляду 120 градусів. Фронтальна 20-мегапіксельна камера з технологією штучного інтелекту дозволяє розпізнавати сцени та розблоковувати смартфон за допомогою обличчя.

Redmi Note 8 Pro має покриття Corning Gorilla Glass 5, яке додає захисту від падінь смартфона, технічного зносу, та гарантує ефективний захист від вологи.

Смартфон має 6.53-дюймовий екран з вирізом-краплею, роздільною здатністю FHD+ та сенсором відбитків пальців. Дисплей забезпечує захист зору та зменшує рівень зорової втоми. Redmi Note 8 Pro виконаний у трьох кольорових варіантах корпусу - Сірий Мінерал, Біла Перла та Зелений Ліс.

Пристрій має 8-ядерний процесор MediaTek Helio G90T з частотою до 2.05 ГГц, графічний процесор ARM Mali-G76 3EEMC4 з частотою до 800 МГц. Він використовує першу в історії Redmi Note технологію рідинного охолодження. Redmi Note 8 Pro має чіп NFC для безконтактної оплати, а також оснащений додатковою антеною WiFi X для підключення до інтернету, динаміками 1217SLS та звуковим чіпом NXP Smart PA.

Пристрій має акумулятор потужністю 4500 мАг — найвищий показник серед всіх Redmi Note.

Redmi Note 8 Pro доступний в Україні з 9 жовтня на сайті allo.ua, в мережі магазинів АЛЛО, авторизованих Mi Store та магазинах партнерів за ціною 6999 гривень за версію 6/64 ГБ та 7799 гривень — за 6/128 ГБ.

Redmi 8 у свою чергу має акумулятор ємності на 5000 мА-г і функцію швидкої зарядки Quick Charge 3.0 для поповнення заряду через роз’єм USB Type-C. Пристрій оснащений сенсором відбитків пальців та доступний у трьох кольорах: Чорний Онікс, Блакитний Сапфір та Червоний Рубін. Він оснащений 6.22-дюймовим дисплеєм з вирізом-краплею, захищеним Corning Gorilla Glass 5 покоління, має подвійну основну камеру 12 МП + 2 МП зі штучним інтелектом. Redmi 8 має 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 439 з частотою до 2.0 ГГц та вбудовану пам’ять до 64 ГБ.

Redmi 8 буде доступним в Україні з 17 жовтня у варіантах 3/32 ГБ та 4/64 ГБ за ціною 3999 та 4999 гривень на сайті allo.ua, в мережі АЛЛО, Mi Store та магазинах партнерів.

Також в Україні стали доступними нові моделі телевізорів Xiaomi Mi TV 4A 32” та Mi TV 4S 55". Вони підтримують технології DTS-HD та Dolby Audio, мають 3 порти HDMI, USB 2.0, роз'єм Ethernet і доступ до Інтернету. Всі моделі Mi TV постачаються з операційною системою PatchWall від Xiaomi.

Ціна телевізора Mi TV 4A 32" становить 4 999 грн., Mi TV 4S 55" — 13 999 грн. Телевізори Mi TV доступні в онлайн і магазинах "АЛЛО", Mi Store та магазинах партнерів.

Корпорація Xiaomi була заснована в квітні 2010 р. В даний час вона є четвертим у світі брендом смартфонів, продукція Xiaomi присутня в більш ніж 80 країнах та регіонах у всьому світі.

АЛЛО — це найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної смарт-техніки в Україні. Має найбільший інтернет-магазин з доставкою замовлень на пошту, додому і в 340 магазинів в 140 містах України.