RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Названо п'ять популярних авто, на яких встановлено двигуни іншої марки

Складено рейтинг ТОП-5 відомих автомобільних марок, виробники яких, щоб заощадити час і кошти на проектуванні, використовують двигуни інших брендів.

П'ятірку автомобілів, на яких встановлено двигуни іншої марки, опублікував сайт asiaone.com.

На першому місці - BMW 116i (F20), всередині якого стоїть движок від PSA Groupe - французького виробника Peugeot і Citreon Opel.

На другому ще один "німець" - Mercedes Benz A-Class, який користується дизельним двигуном Renault. Ці двигуни, до речі, також використовуються в автомобілях Dacia і Nissan.

Третій рядок займає Aston Martin Vantage, в якому встановлений двигун Mercedes Benz AMG M117 4L твін-турбо V8. Потрібно зауважити, що Aston Martin володіє частиною акцій Mercedes, тому така ситуація не випадкова.

На четвертій позиції Audi R8. Дочірня компанія Volkswagen Group Audi A.G також володіє Lamborghini. Це дозволяє Lamborghini поставляти двигун V10 FSI як для R8, так і для Lamborghini Huracan.

І замикає ТОП-5 Toyota Supra, у якої під капотом двигун від BMW. Німецький концерн створював Supra спільно з моделлю BMW Z4. Тому тут багато схожого - від деталей і болтів до інформаційно-розважальної системи, розподільного пристрою і, звичайно ж, шестицилиндрового двигуна з турбонаддувом від BMW.

Як повідомляв "Апостроф", серед ТОП-10 недорогих автомобілів японського виробництва, які розвивають гарну швидкість, лідирує новітня модель Honda 2021 року.