RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У скандалі з журналістською ДТП з'явилися нові обурливі фото

У мережі з'явилися фото величезного особняка, в якому проживає колишній директор з вантажних перевезень і логістики "Укрзалізниці" Іван Федорко, з чиєї вини сталася ДТП з фотокореспондентом Максимом Левіним і його сім'єю.

Знімки елітної нерухомості в селі Забір'я Київської області опубліковані виданням "LB.ua".

Ділянка навколо особняка обнесена високими парканом.

"Розташований будинок за адресою: с. Забір'я, вул. Лісова, 29. За словами активістів, таблички з номером на будинку немає, але він розташований між 27 і 31 номерами. Згідно з даними Реєстру прав на нерухоме майно, право власності на ділянку і будинок площею 317, 3 кв. м належить доньці Івана Федорка Юлії Матяш (Федорко) 1991 року народження", - пише видання.

Зазначається також, що дівчина є співзасновницею компанії "Риф-транс ЛТД", яка займається вантажними залізничними перевезеннями. До статутного фонду компанії дівчина внесла 5 млн гривень у віці 19 років. У власності Юлії також знаходиться автомобіль Audi A4 2016 року випуску вартістю понад 50 тисяч євро.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів соціальних мереж вразило пояснення, яке дав своїм травмам у лікарні Іван Федорко. За словами лікаря, винуватець ДТП заявив, що "впав з лавки".