RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Скільки коштують квартири в Києві: опубліковано нові цифри та інфографіку

На вторинному ринку нерухомості в Києві в другому півріччі 2019 року відбулося подорожчання квартир на 11%. В середньому житло в столиці стало коштувати на 7 тисяч доларів більше.

Інфографіку з розбивкою по районах Києва опублікував сайт OLX Нерухомість.

За даними ріелторів, середня вартість однокімнатної квартири в столиці склала 50 тисяч 350 доларів США, двокімнатної - 70 тисяч 550 доларів.

Найдешевші однокімнатні квартири можна купити в Святошинському районі Києва - в середньому вони коштують 33 тисячі. Трохи дорожчими є "однушки" в Деснянському (в середньому 33 тисячі 900 доларів) і Дніпровському (40 тисяч доларів) районах столиці. Найдорожче однокімнатне житло на Печерську - 115 тисяч доларів.

Двокімнатні квартири теж найвигідніше купувати в згаданих районах Києва - Деснянському, Дніпровському і Святошинському. Тут вони коштують відповідно 45 тисяч доларів, 46 тисяч і 48 тисяч доларів.

На Печерську вартість двокімнатних квартир складає 140 тисяч доларів США.

Всупереч загальному зростанню цін на житло, в двох районах Києва трикімнатні квартири продають дешевше. У Шевченківському районі вартість "троячки" зменшилася на 6 тисяч доларів і становить 129 тисяч. У Солом'янському районі ціни трикімнатні квартири подешевшали на тисячу доларів, їх продають по 75 тисяч.

Найдорожчі трикімнатні квартири в Голосіївському (113 тисяч доларів) і Печерському (230 тисяч доларів) районах столиці.

Як повідомляв "Апостроф", квартиру екс-президента України Віктора Януковича в Києві на Оболонській набережній здають в оренду.