RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Будують якісно і вчасно: експерти з нерухомості пояснили шалений попит на житло від Stolitsa Group

ЖК "Варшавський плюс" ще не здали в експлуатацію, а потенційні інвестори вже вишукувались у чергу за квартирами. Новобудову зводять на столичному Виноградарі, у так званому "Варшавському кварталі".

У чому полягає таємниця успіху ЖК, хто його будує і чи всім задоволені мешканці мікрорайону – про це йдеться в сюжеті Анни Закутської.

Журналісти пересвідчились: на сайті житлового комплексу дійсно є вся необхідна документація, з якою потенційний покупець може легко ознайомитися. Крім того, у договорах, які укладають інвестори, вказано, що можлива затримка у 6 місяців, і забудовник допоки не порушив цього правила.

"Якість будівництва досить висока, вони будують фактично вчасно: затримка в пів року для Києва – це взагалі нормальна ситуація", – коментує юрист Микита Мішустін.

Забудовником мікрорайону є відома девелоперська компанія "Stolitsa Group", якою керує Влада Молчанова. Це будівельна корпорація з багаторічним досвідом, яка має у портфоліо вже понад 10 житлових комплексів у Києві.

Інфраструктурі "Варшавського" можна позаздрити: окрім величезного торговельно-розважального комплексу "Ретровіль", тут є продуктові магазини, ресторани й кав’ярні, у пішій доступності – медичні заклади. Крім того, в мікрорайоні будується дитячий садок і школа.

Чи не єдине, на що нарікають потенційні інвестори "Варшавського Плюс" – це дефіцит місць для автівок. На території ЖК передбачено лише 1000 машиномісць на 3800 квартир. Аби розв’язати проблему, наразі девелопер пропонує мешканцям користуватись безкоштовними машиномісцями у найближчому ТРЦ, а також вже розпочав зведення паркінгу у сусідньому житловому комплексі.