RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Apple показала новий MacBook Air: подробиці, ціна і дата продаж

Компанія Apple представила оновлений ноутбук MacBook Air, який тепер оснащений дисплеєм Retina.

Новинка була представлена на презентації компанії 30 жовтня, повідомляє The Verge.

Діагональ екрану пристрою складе 13,3 дюйма, а зменшеної версії ноутбука тепер не буде. Як зазначається, оновлення ноутбука Apple стало найбільшим з тих пір, як компанія представила 12-дюймовий MacBook в 2015 році.

Варто відзначити, що в ноутбуці відсутня Touch Bar, але він підтримує технологію Touch ID, за допомогою якої його можна розблокувати і здійснювати покупки. Сенсор Touch ID розташовується в правому верхньому куті клавіатури. Пристрій одержав оновлену клавіатуру, динаміки і мікрофон, які призначені для кращої взаємодії з Siri і поліпшення якості звуку при перегляді відео.

За запевненням Apple, оновлений MacBook став на 10% тонше, ніж попереднє покоління, його вага складе 910 грамів. Тонше стали і рамки навколо дисплея. Корпус ноутбука на 100% виконаний з переробленого алюмінію. Пристрій доступний в трьох кольорах, один з яких - рожеве золото.

Ноутбук надійде в продаж 7 листопада, передзамовлення на нього відкрите вже з сьогоднішнього дня. Базова комплектація з 8 Гб оперативної пам'яті, 128 Гб SSD в США буде доступна за ціною 1199 доларів. Буде також доступна версії з об'ємом оперативної памті до 16 Гб і SSD до 1,5 Тб.

Нагадаємо, не так давно Google представив свої нові смартфони Pixel 3 і Pixel 3 XL.