RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У iPhone 14 та iPhone 15 будуть серйозні нововведення: подробиці

Американська технологічна компанія Apple має намір зробити серйозні нововведення в iPhone 14 та iPhone 15. Вони стосуватимуться основних камер гаджетів.

Про це пише finance.ua, посилаючись на дані галузевого аналітика Мін-Чі Куо, який розповів певні характеристики iPhone наступних поколінь та назвав терміни виходу на ринок.

Інсайдер стверджує, що iPhone 14 матиме покращену основну камеру на 48 мегапікселів, тоді як iPhone 13 мав максимальну роздільну здатність 12 Мп. Його мають презентувати восени 2022 року.

А в 2023 році Apple хоче випустити свій перший смартфон, основна камера якого матиме перископний модуль із просунутими можливостями оптичного зуму. iPhone 14 отримає підтримку запису відео з роздільною здатністю 8 кілопікселів. Також можуть підвищити чутливість матриці основного датчика, що покращить зйомку під час недостатнього освітлення, розповів він.

Водночас за словами іншого аналітика Джеффа Пу, 48-мегапіксельний датчик отримають лише моделі iPhone 14 Pro, а базові версії смартфона надалі матимуть 12-мегапіксельні сенсори.

Раніше "Апостроф" писав про осінню презентацію новинок компанії Apple.