RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Sea Breeze-2017: з'явилося фото рідкісних летальних апаратів військ НАТО в Одесі

Для участі у міжнародних навчаннях Sea Breeze-2017 (Сі Бриз-2017) в Україну прибули два конвертоплана Bell V-22 Osprey морської піхоти США. По шляху проходження в Миколаївську область унікальні апарати приземлялися на дозаправку в Одесі.

Про це повідомляє "Думська".

"Оспреі" вміщують у собі переваги літака та вертольота і призначені для висадки десанту, в тому числі на морське узбережжя. У світі немає аналогів даної техніки, які б мали серійний випуск.

Апарати оснащені двома двигунами Rolls-Royce T406, розташованими на кінцях крила в гондолах, які можуть повертатися майже на 98 градусів. Гвинти з трьома трапецієподібними лопатями пов'язані між собою синхронізуючим валом, який проходить всередині крила. Вал дозволяє проводити посадку на одному двигуні.

Близько 70% (5700 кг) конструкції апарату зроблено з композитних матеріалів на основі вугле - і склопластиків з епоксидною сполучною.

Нагадаємо, навчання Sea Breeze-2017 проходять в Україні з 10 по 23 липня. У них беруть участь понад 30 кораблів, катерів та суден забезпечення, більш 25 літаків і вертольотів, а також особовий склад з 16 країн світу, включаючи Україну.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися фото кораблів США в порту Одеси.