RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Названо кращі вживані авто за ціною до 12 тисяч доларів

Серед ТОП-10 старих автомобілів, вартість яких не перевищує 12 000 доларів, лідирує одна з найбільш продаваних моделей Toyota.

Відповідний рейтинг вживаних і бюджетних автомобілів опубліковано на сайті Kelley Blue Book.

Лідером рейтингу є Toyota Camry, 2016 року випуску - простора і зручна, вона відрізняється високою якістю і надійністю.

На другому місці - седан середнього розміру Honda Accord, 2015 року. Автомобіль пропонує багато місця для людей і їх речей, а також має варіант купе.

Третім у списку значиться Chevrolet Impala, 2016 року випуску. У цього повнорозмірного седана потужний двигун V6, інтуїтивно зрозуміла інформаційно-розважальна система і, знову ж таки, багато місця.

Четвертим йде Toyota Corolla (2017 року), яка серійно оснащена широким спектром передових функцій безпеки. Привертають увагу просторі задні сидіння.

На п'ятому місці Honda Civic (2015 року), яка доступна в різних варіантах кузова з вибором двигунів і трансмісій. Civics відомі своєю безпекою, комфортом і паливною економічністю.

Шосту сходинку посідає Hyundai Sonata (2016 року). Автомобіль може похвалитися великою кількістю стандартного устаткування, сучасним стилем та високою якістю, підтримуваною тривалою гарантією на трансмісію.

Сьомою в списку значиться Toyota Avalon (2013 року). Повнорозмірний седан забезпечує багато місця і має потужний двигун V6.

На восьмому місці Mazda3 (2015 року). Цей автомобіль не так просторий, як його конкуренти в класі, але він компенсує цей недолік більш преміальним виконанням як в зовнішньому стилі, так і в дизайні інтер'єру і матеріалах.

Передостанню позицію в ТОП-10 займає Honda Fit (2016 року). Це акуратний хетчбек з великою економією палива. Крім того, він може проковтнути неймовірну кількість вантажу завдяки інноваційному сидіння Magic Seat.

Замикає десятку Nissan Altima (2015 року) - один з недооцінених героїв в сегменті седанів середнього розміру. Він не кричущий, але в ньому досить місця для п'ятьох, у нього великий багажник і додатковий двигун V6. У нього хороша якість збірки і репутація довговічного пристрою.

Як повідомляв "Апостроф", британські журналісти спільно з співробітниками автосервісу Warranty Wise з'ясували, які марки автомобілів підводять найрідше.