RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Названо найнадійніші автобренди - ці машини рідко ламаються і не підводять

Останнім часом покупці авто намагаються вибирати більш перевірені та надійні машини, які виправдовують свої цінники. Три марки машин довели, що заслуговують бути в списку найнадійніших автомобільних брендів.

Hotcars випробували автомобілі Mazda, BMW і Subaru, які за деякими звітами є найнадійнішими автомарками.

У випробуванні перевірялися гальмування, керованість, комфорт, зручність, безпека і економія палива.

Mazda

Mazda СХ-30 Фото: Hotcars

Японська Mazda - найнадійніша автомобільна марка 2021 року, на думку дослідників. Mazda гарантує гарантовану якість широкого асортименту автомобілів. Ці автомобілі бувають з різними варіантами палива: дизельне, бензинове, електричне і навіть гібридне. Mazda охоплює більшість класів автомобілів в рамках лінійки автомобілів індивідуального типу і як і раніше забезпечує продуктивність і якість обслуговування у всіх з них.

Значна частина цього може бути віднесена на рахунок якості складання конструкцій, яке покращено запатентованої Mazda технологією SkyActiv. Цей оригінальний механізм дозволяє автомобілю працювати виключно добре, зберігаючи при цьому ефективну економію палива. Це досягається за рахунок стиснення майже ідеального співвідношення повітря-паливо в двигуні, щоб допомагає максимально використовувати кожну краплю рідкого палива.

Крім того, Mazda обіцяє найшвидший час відгуку трансмісії, щоб забезпечити точне рух навіть на найскладніших дорогах.

Ще одна унікальна особливість - технологія G-Vectoring, яка робить поїздку простіше і менш стомлюючою для водія. Це досягається за рахунок інтелектуального управління навантаженням і комп'ютерного управління затягуванням підвіски, що дозволяє водієві легко виконувати повороти і маневрувати.

Кузов більшості автомобілів японської компанії зроблений з алюмінію, а основні частини вирізані зі сталі з надвисокою міцністю на розрив. Цей вибір конструкції дозволив досягти суперечливих цілей - маневреності на низьких швидкостях і стійкості на високих швидкостях.

Яскравими прикладами поєднання цих технологій є новітні моделі MX-30 з 2,5-літровим турбонаддувом, CX-3,5 і 9, а також Mazda 6.

BMW

Моделі BMW M3 і M4, 2021 р.Фото: Hotcars

BMW наступає на п'яти Mazda в рейтингу високої надійності. Роблячи акцент на розкоші і продуктивності, компанія не йде на компроміс щодо міцних конструкцій, що вимагають мінімального обслуговування. Всі 345 унікальних моделей BMW обіцяють середню вартість володіння 652 долара, що в першу чергу зустрічається у більш економічних і масових автомобілів.

На думку експертів, найнадійніша модель BMW - це модель E-90 3-Series, яка підтримує преміальну збірку і стоїть 968 доларів в річних витратах на обслуговування, включаючи планові перевірки і позаплановий ремонт.

Середній термін служби BMW складає 200 тисячі миль, що є величезним числом, враховуючи, що автомобілі з-за своєї високопродуктивної конфігурації дуже зношуються. Навіть в разі ремонту більшість оригінальних запчастин легко доступні в Інтернеті за конкурентними цінами, що робить BMW економічним варіантом.

Найвідомішими і надійними збірками компанії є 5-я серія, X1 і 4-я серія.

Subaru

Моделі Subaru Forester і Crosstrek Фото: Hotcars

Оскільки Forester і Crosstrek є його найнадійнішими збірками, Subaru отримує рейтинг вищий за середній і займає третє місце.

Forester - компактний позашляховик, який Subaru перетворила в повнопривідного суперзверя, що володіє найвищими показниками керованості, паливної ефективності і безпеки як в місті, так і в умовах бездоріжжя.

Forester оснащений керованими фарами, автоматичним дальнім світлом і 6,5-дюймовим HUD для допомоги в навігації для комфорту і розкоші.

В цьому році Subaru довела, що високо цінує відгуки клієнтів. Новий і поліпшений Subaru Ascent 2021 року - вагома причина для змагань.

Нагадаємо, названі найпопулярніші кросовери і позашляховики в Україні, Nissan Rogue в лідерах.