RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Замовити страховий поліс на автомобіль тепер можна через Електронний кабінет водія - деталі

До переліку функцій в Електронному кабінеті водія долучили ще один корисний сервіс – замовлення страхового поліса на авто. Відтепер всі, кому це потрібно, без проблем зможуть укласти договір страхування транспортного засобу відразу в електронному функціоналі – не потрібно їхати в офіс чи чекати доставку. А за 2 тижні до закінчення терміну дії страхового полісу зміниться колір його позначки і власники зможуть завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну.

Таку інформацію опубліковав сайт mvs.gov.ua.

Зазначається, що громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси із знижкою. Головне – вказати документ, що підтверджує ці привілеї.

"Сервісні центри МВС у постійному пошуку оптимальних шляхів отримання наших послуг. Тому Електронний кабінет водія постійно наповнюється новими "фішками" і користується неабияким попитом у водіїв транспортних засобів. Так, протягом минулого року його послугами скористалися понад 720 тис осіб, з початку поточного року – 315 тис осіб", – підкреслюється в повідомленні.

Автори нагадали, що в Електронному кабінеті водія можливо здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, за необхідності – верифікувати водійські документи, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.