RU  UA

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В Україні представили попередній список учасників "Чорної п'ятниці"

новини компаній

Десять днів залишилося до найбільшої розпродажі в році - Чорної п'ятниці 2018. Українські інтернет-магазини, торгові центри, ритейл у всю готуються до напливу величезної кількості покупців.

У нинішньому році близько 200 компаній проведуть розпродажі 23 числа, багато - з 23 по 26 листопада. Незважаючи на те, що BlackFriday планується в багатьох популярних ТРЦ, більшість українських покупців віддають перевагу інтернет-шопінгу. Це суттєво економить час і набагато безпечніше, адже багато втрачають контроль в боротьбі за великі знижки.

Традиційно список всіх учасників можна подивитися на проект Чорна П'ятниця, який щорічно запускає компанія Skidochnik на одному сайті з 2016 року.

Цього року участь беруть Kasta, Цитрус, Comfy, Coqui, Parfums і десятки інших.

Знижки будуть не тільки на одяг і взуття, меблі, техніку і електроніку, але і товари для дому, продукти, зоотовари, книги, косметику, дитячі іграшки та багато іншого.

Відразу після Чорної п'ятниці пройде Cyber Monday (кіберпонеділок) - день онлайн-розпродажів. В Україні це поняття не дуже поширене і кордони між Чорною п'ятницею і кіберпонеділок стерті. Однак, 26 листопада знижки також будуть, але швидше за все менше ніж в п'ятницю.

В цілому радимо відкласти деяку суму бюджету, скласти список необхідних товарів, заздалегідь переглянути учасників розпродажів і ознайомитися з їх асортиментом (можна навіть закинути товари в художній альбом або кошик).

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Економіка та фінанси
Теги: