RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Чому в Україні подорожчали квитки: в "Укрзалізниці" дали відповідь

Квитки на потяги в Україні дорожчають, отримані кошти "Укрзалізниця" інвестуватиме в поліпшення якості послуг, що надаються. У фінансовий план компанії на 2021 рік закладено плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% в місяць, починаючи з 1 березня.

Про це повідомив керівник комунікації і маркетингу "Пасажирської компанії" АТ "Укрзалізниця" Олександр Шевченко, пише "УНН".

Він запевнив, що при цьому ціни на подорожі залізницею так чи інакше залишаться максимально доступними в порівнянні з іншими видами транспорту.

"При цьому ми продовжимо робити акцент на розвитку програм лояльності, особливих умов для групових перевезень, корпоративних карт і продовжимо разом з Міністерством інфраструктури працювати над динамічною тарифікацією і знижками. Індексації цін на пасажирські перевезення не відбувалося вже кілька років, ми тримали ціни протягом усього карантину, тому і зростання закладаємо дуже плавне: на 2% в місяць", - зазначив директор "Пасажирської компанії" АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський.

Він додав, що це дасть можливість отримати понад півмільярда гривень доходу, що не перекриє всіх витрат на перевезення, однак дозволить інвестувати в поліпшення якості послуг, що надаються.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі з'явилося відео, як провідник "Укрзалізниці" під час стоянки поїзда вийшов на перон з сокирою, щоб нарубати дров.