RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В Україні у січні зросте попит на одну спеціальність: які зарплати

В Україні у січні через зимові канікули значно збільшиться кількість вакансій для вчителів і репетиторів. Заробітна плата, яку пропонують претендентам, становить до 16 тис. грн на місяць.

Про це пише OBOZREVATEL.

За словами керівника відділу роботи з партнерами одного з сервісів з пошуку роботи та співробітників Олени Кірільєвніної, батьки намагаються використати період канікул для підтягування проблемних предметів. Тому під час літніх та зимових канікул збільшується кількість вакансій для вчителів.

Кірільєвніна наголосила, що рівень зарплат, які пропонують викладачам, становить від 8000 до 16000 грн. на місяць. Погодинна оплата занять із репетиторами оцінюється від 150 грн/год та вище.

Закономірно, що більшість вакансій відкрито у великих містах – Києві, Харкові, Одесі, 75% з них пропонують повну зайнятість, 25% – часткову. Переважно шукають вчителів для школярів 5-11 класів.

Пріоритетні вимоги до претендентів у цій сфері – наявність вищої освіти, кілька років досвіду роботи, ввічливість та пунктуальність.

Раніше ми писали, що в Україні помітно збільшилася реальна зарплата і зростає попит на спеціалістів робітничих професій без вищої освіти. Максимальну зарплату (близько 61 тисячі гривень) пропонують далекобійникам.