RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Українці можуть отримати по 4000 євро під час війни: як і кому можна подати заявку через "Дію"

'Через повномасштабне вторгнення РФ багато бізнесів повинні були закритися або частково згорнути діяльність. Тому "Дія" спільно з міжнародними та українськими партнерами запустили гранти розміром 4000 євро для малого та мікробізнесу.

Про це повідомили у "Дія".

Хто може подати заявку?

Підприємства, зареєстровані не пізніше 31 грудня 2021 року в Чернігівській, Сумській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Київській областях, які:

▪️ тимчасово перемістилися з цих областей або

▪️ постраждали внаслідок бойових дій та можуть це підтвердити.

Які умови для бізнесу?

Підприємство має бути зареєстроване відповідно до чинного законодавства не пізніше 31 грудня 2021 року. Пріоритет надаватиметься компаніям, які виробляють життєво необхідні товари та послуги для цивільних та військових України.

Повний список критеріїв можна дізнатися за посиланням - https://diia.gov.ua/services/otrimannya-minigrantu-vid-eu4business

Допомогу гарантовано отримають 300 підприємств.

Зазначається, що це можливо завдяки фінансуванню Європейським Союзом та урядом Німеччини через програму технічної підтримки EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізацію МСП, яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Проект реалізується програмою «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно з Мінцифрою, Мінекономіки, порталом Дія, Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Дія. Партнер-виконавець: Фонд "Східна Європа".

Нагадаємо, мешканці областей, де ведуться найактивніші бойові дії, отримали 6500 гривень у рамках програми "єПідтримка".