RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Мережі АЗС оновили ціну бензину, ДП та автогазу: названо ціну пального

Проблема пального в Україні залишається актуальною – після скасування держрегулювання цін на пальне криза в цьому секторі лише поглибилася. Сьогодні трейдерів нічого не стримує, як наслідок – висока ціна на пальне та невідома якість продукції.

Які середні ціни на пальне в основних операторів України станом на 27 травня, повідомляє "Мінфін".

Так, практично на всіх заправках є бензин категорії А95, дизельне паливо і газ.

Найдешевше бензин категорії А95 можна придбати на заправці UPG за ціною 48,90 грн/л. На гривню дорожче нафтопродукт продають компанії "Авіас" та "Укрнафта" - по 50 грн/л. При цьому найдорожчі на сьогодні заправки "Катрал", "Маркет" та "Укргазвидобування" - тут за розкіш їздити на авто доведеться заплатити 52 грн/л.

Дизпаливом найдешевше можна заправитися на заправках "БРСМ-Нафта", "Авіас" та "Укрнафта" - за 49,99-50 грн/л. Найдорожче це обійдеться у компаній "Маркет" та "Укргазвидобування" - по 59 та 58 грн/л відповідно.

Автогаз можна купити за ціною 34 та 39,92 грн/л на заправках "UPG" та "Авіас". Найдорожче він коштує у компаніях "Нефтек" та "Укргазвидобування" - 44,49 та 44 грн/л відповідно.

Бензин та дизель преміум-класу є лише на запраці ОККО, за ціною 52 грн/л та 58 грн/л відповідно. Також половина з представлених заправок пропонують водіям заправитися бензином А92 - його ціна коливається від 49 до 51 грн/л.

Раніше ми писали, як знайти пальне за низькою ціною.