RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Укрзалізниця" запустила перший за 18 років потяг Львів – Варшава: скільки коштує квиток

"Укрзалізниця" офіційно запустила новий міжнародний рейс до Польщі.

Про це проінформувала пресслужба компанії.

Мова йде про рейс Львів - Варшава. Маршрут проклали через хабову станцію Рава-Руська.

Читайте також: Нічна атака "шахедів": "Укрзалізниця" затримала низку потягів, перелік

"До Рави-Руської пасажирів зі Львова, Івано-Франківська, Стрия, Коломиї, Калуша, Брюховичів та Жовкви везе по колії ширини 1520 мм сучасний дизель-поїзд українського виробництва з доступом до Wi-Fi через Starlink. На станції Рава-Руська пасажири здійснюють пересадку на поїзд польського перевізника SKPL європейської колії (1435 мм) і можуть доїхати до Любліна або Варшави", - йдеться у повідомленні компанії.

Одним рейсом обидва поїзди можуть перевезти до 200 пасажирів. Компанія пропонує клієнтам місця 1-го та 2-го класу. Час у дорозі від Львова до Варшави становить близько 9 годин. Вартість квитка на новий міжнародний рейс до Польщі обійдеться від 1188 гривень.

Компанія наголошує, що квитки на рейс Львів - Варшава можна придбати в застосунку "Укрзалізниці", на сайті, у чат-боті та касах вокзалів.

Раніше в "Укрзалізниці" повідомляли, що розклад руху поїздів розроблений таким чином, щоб без зайвих пересадок охопити залізничним сполученням з Варшавою та Любліном не лише Львів, а й Івано-Франківськ, Стрий, Коломию, Калуш, Моршин, Брюховичі та Жовкву. Ба більше, завдяки нововведенням пасажири з інших міст України зможуть скористатися пересадкою у Львові.

Компанія наголосила, що пасажирам не варто хвилюватися за можливі запізнення, оскільки пересадка на інших станціях узгоджена.

Раніше ми розповідали, що "Укрзалізниця" показала оновлені вагони після ремонту.

Вас може зацікавити:

В Україні затримають частину поїздів: що сталося, графік рейсів

В Україні затримується низка потягів: названо причину

"Укрзалізниця" оновлює розклад рейсів до Польщі: які поїзди і коли скасують