RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

В Україні стартували продажі новорічних ялинок: які зараз ціни і де можна купити

В Україні стартують продажі новорічних ялинок, які законно реалізують лісництва. Найдешевше коштує святкове дерево 70 грн, а найдорожче - 770 грн.

Про це повідомляє Life.pravda.

Читайте також: Відпочинок у Карпатах у грудні: скільки коштує поїхати в гори на вікенд

Продажі новорічних ялинок

Київський регіон

У Київській області продавати новорічні ялинки почнуть з п'ятниці, 1 грудня. У лісових господарствах області чекають майже 18 тисяч дерев щасливих родин. Коштуватимуть залежно від розміру від 70 до 350 грн.

Черкаський, Вінницький, Кіровоградський регіон

Також на початку грудня у філіях Центрального лісового офісу почнуть продавати новорічні дерева. Підготували близько 33 тисячі хвойних дерев: сосна звичайна, сосна кримська, ялина звичайна, ялина канадська, висотою 1- 3 метри. Саме від висоти буде залежати вартість. Також продаватимуть ялинки в горщиках.

Волинський та Рівненський регіон

На Волині та Рівненщині вже активно громадяни купують ялинки. Зокрема, філія Поліського лісового офісу продала першу тисячу дерев. Окрім сосни та ялинок, продають також ялицю білу, ялину колючу.

Харківський та Полтавський регіон

На Полтавщині та Харківщині лісівники готові до продажу святкових дерев. Сосни звичайні коштують так: до одного метра – 96 грн, від двох до трьох метрів – 240 грн. Ціна сосни кримської до одного метра – 168 грн; від 2 до 3 метрів – 360 грн.

Хмельницький, Тернопільський та Чернівецький регіон

Подільський лісовий офіс також почне продавати ялинки 1 грудня. Підготували 21,3 тис. хвойних дерев. Пропонують ялину, ялицю та сосну. Вартість коливається в межах 120-600 грн залежно від висоти.

Сумський та Чернігівський регіон

У цьому регіоні лісівники планують продати жителям понад 36,5 тис. ялинок та сосен. Ціни суттєво різняться. Найдешевше коштують дерева на Сумщині – 81 грн, а найдорожче, по 770 грн - на Чернігівщині.

Нагадаємо, директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда інформував, що в країні зимовий період очікується із позитивними температурними аномаліями.

  • Вас також може зацікавити:

Чекати на сильні морози чи аномальне тепло? Свіжий прогноз метеорологів на кожен місяць зими

Аномальний грудень: яка погода очікується в Україні наприкінці року

Карпати скували люті морози і накрила потужна сніжна буря: фото негоди