RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Україні змінились виплати компенсацій роботодавцям: які суми будуть з 1 квітня

В Україні з 1 квітня збільшиться ставка всіх виплат, в тому числі й компенсацій роботодавцям, у зв'язку з підвищенням мінімальної зарплати.

Про це повідомляє пресслужба Кабінету Міністрів України.

Читайте також: Як змінився ринок праці в Україні на третьому році війни: дані НБУ

Працевлаштування людей з інвалідністю, учасників бойових дій, тих кому до настання права на пенсію за віком залишилося не більше 5 років та громадян, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 1 місяць, дозволить отримати компенсацію у розмірі 8 тисяч гривень. Тривалість виплати - 6 місяців за кожен непарний місяць роботи такого працівника.

Працевлаштування молоді, при реєстрації безробітного, дозволяє отримати компенсацію у розмірі 4 тисячі гривень. Термін виплати - 6 місяців за кожен непарний місяць роботи працівника.

Допомога з часткового безробіття у розрахунку на одного працівника чи ФОП зросте до 4 тисяч гривень. Тривалість такої допомоги становить не більше 180 календарних днів протягом 36 місяців.

За працевлаштування ВПО за направленням Центру зайнятості - найбільша компенсація у 16 тисяч гривень протягом 6 місяців для осіб, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні 12 місяців, за кожен непарний місяць.

Компенсація за працевлаштування ВПО становитиме 8 тисяч протягом 3 місяців, зареєстрованих безробітних з додатковими гарантіями працевлаштування - 3520 гривень протягом 12 місяців.

Раніше "Апостроф" повідомляв про підвищення пенсій з 1 квітня.

  • Вас також може зацікавити:

Збільшення не чекайте: уряд заморозив виплати одній з категорій пенсіонерів

Кабмін ухвалив рішення щодо доплат військовим: кому і скільки будуть платити

Зарплати військових з 1 квітня: чого очікувати і скільки будуть платити