RU  UA

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Налоги

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Як відбувається податкова амністія: Гетьманцев озвучив свіжі цифри

У результаті податкової амністії вже легалізовано понад півтора мільярда гривень, а до державного бюджету надійшло 50 мільйонів.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев.

“На сьогодні вже амністовано 1 мільярд 68 мільйонів гривень, і динаміка дуже позитивна, люди долучаються до податкової амністії. Вона триватиме до 1 вересня наступного року, тож час є. Але дедалі більше декларацій подаються до Державної податкової служби, і до бюджету вже надійшло 52 мільйони гривень від податкової амністії”, – сказав нардеп.

За його словами, ми всі є частиною дуже прозорого фінансового світу, в якому прозорість крокує семимильними кроками. І доведеться погодитися з тим, що чим далі, тим ми ставатимемо прозоріші.

“Це ж не вимога Гетьманцева, Зеленського чи когось іншого. Це те правове середовище, в якому існує весь світ. І саме податкова амністія дає можливість людям перед тим, як ті чи інші норми запрацюють, вийти "у білу", показати свій стан і розпоряджатися своїми грошима лише за 5%”, – додав глава фінансового комітету.

Детальніше читайте у матеріалі “Апострофа”: Боротьба з корупцією та контрабандою – моя політична відповідальність – Данило Гетьманцев