RU  UA

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Wizz Air відновила рейси з України: куди можна полетіти

Авіакомпанія Wizz Air відновила перельоти з України в Угорщину, Німеччину, Данію, Естонію, Грецію і Велику Британію.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

При цьому через пандемію коронавірусу, авіакомпанія ввела нові правила для забезпечення дистанції між пасажирами під час посадки і дотримання посилених санітарних заходів в салонах літаків.

Також Wizz Air закликала пасажирів реєструватися на посадку і купувати послуги онлайн, щоб по можливості зменшити фізичну взаємодію в аеропорту.

"Протягом перельоту пасажири повинні носити захисні маски, а екіпаж - рукавички. Крім того, пасажирам роздають дезінфікуючі серветки. У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином", - повідомили в авіакомпанії.

Як уточнили в Wizz Air, з 17 червня доступні польоти з України за наступними напрямками: Афіни (Греція), Біллунд і Копенгаген (Данія), Таллінн (Естонія), Берлін-Шонефельд, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Ганновер, Лейпциг, Меммінген, Бремен, Нюрнберг (Німеччина), Будапешт (Угорщина) і Лондон-Лутон (Велика Британія).

Як повідомляв "Апостроф", 15 червня, Україна відновила міжнародне авіасполучення з державами, які відкрили аеропорти для рейсів з нашої країни.