RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві засвітився суперкар отруйного кольору - коштує понад 6 млн: фото

У Києві попав на фото елітний автомобіль BMW M8 Competition Coupé вартістю понад 6 млн грн.

Фото публікує Luxcar of ua.

BMW M8 Competition Coupé з M xDrive - це ще більш потужна, екстравагантна версія високоефективного спортивного автомобіля серії Coupé M. Модель вражає своїми радикально динамічними контурами - це симбіоз чистого спортивного стилю й виняткової розкоші. Як повідомляє сайт BMW.ua, автомобіль є одним з найпотужніших.

"Найвища продуктивність - 8-циліндровий бензиновий двигун M TwinPower Turbo з робочим об'ємом 4,4 літра і потужністю 460 кВт (625 к.с.) є найпотужнішийм з усіх двигунів в серійних автомобілях BMW. Оснащений двома турбонагнітачами з двома спіральними компресорами, уприскуванням під високим тиском та Valvetronic, високопродуктивний силовий агрегат всередині BMW M8 Competition Coupé вражає як на дорозі, так і на гоночній трасі: 750 Нм крутного моменту, прискорення від 0 до 100 км/год за 3, 2 секунди та від 0 до 200 км/год за 10,6 секунди", - пишуть фахівці.

Вартість - понад 6 млн грн.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві засвітився рідкісний суперкар Wiesmann GT MF4, вартість якого близько 200 тисяч доларів.