RU  UA

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

Поліція "включила задню": в скандалі з дрифтом на Софійській площі вказали на цікаве фото

У київській поліції заявили, що вони не давали дозволу на зйомку реклами Red Bull на Софійській площі, в ході якої двоє професійних гонщиків влаштували дрифт прямо на бруківці.

Все б нічого, якби не один нюанс. У мережі з'явилася фотографія з величезною кількістю поліцейських на місці події прямо перед початком зйомок. Кадри опублікував Telegram-канал "Київ Оперативний".

На фото видно два тих самих гоночних автомобіля і знімальну групу. Вони стоять як раз на тлі кількох десятків поліцейських, котрі спокійно спостерігають за тим, що відбувається.

"Якщо узгодження від поліції Києва не було - хто ці люди в чорному? Актори?", - написали редактори "Києва Оперативного" в описі до публікації.

Безліч користувачів вже прокоментувало цю ситуацію. Більшість з них сходяться на думці, що узгодження з правоохоронцями все ж було. Однак, побачивши громадський резонанс, поліція вирішила "включити задню".

"Блііііін. Так на виклик приїжджала поліція. І мовчки поїхала подивившись документи. А як шухер піднявся, так поліція задню включила", - написав один з користувачів.

Нагадаємо, що дрифт на Софійській площі залишив на бруківці сліди від протектора, які доведеться виводити приблизно протягом трьох днів.