RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Київ переходить до "червоної" зони: влада назвала терміни

Київ перейде до "червоної" зони карантину вже в найближчі дні.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко на сесії Київради.

За його словами, в п'ятницю, 22 жовтня, міська комісія з ТЕБ та НС прийме рішення про введення додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах "червоної" зони.

Учебные заведения, где вакцинированы менее 100% персонала, не могут работать в очном формате, поэтому должны перейти на дистанционное обучение. Это не касается детсадов и 1-4 классов.

Кроме того, с 21 октября жители "красной" зоны не могут ездить на междугороднем транспорте и летать самолетами в другие регионы без документов о полном курсе вакцинации, негативного теста на коронавирус или справки о выздоровлении от COVID.

Навчальні заклади, де вакциновані менше 100% персоналу, не можуть працювати в очному форматі, тому повинні перейти на дистанційне навчання. Це не стосується дитсадків і 1-4 класів.

Крім того, з 21 жовтня жителі "червоної" зони не можуть їздити на міжміському транспорті та літати літаками в інші регіони без документів про повний курс вакцинації, негативного тесту на коронавірус або довідки про одужання від COVID.

Раніше ми писали, що локдаун можуть оголосити на половині території України.