RU  UA

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Києві запроваджують жорсткі обмеження: що і коли буде заборонено

З 1 листопада Київ переходить до "червоної" зони епідемічної небезпеки, що тягне посилення коронавірусних обмежень.

Про це заявив мер міста Віталій Кличко на брифінгу, що відбувся у четвер, 28 жовтня.

З початку місяця працювати, відвідувати установи соціального захисту, ЦНАП, ресторани, кафе, готелі, спортзали, ТРЦ та інші місця масового скупчення людей буде дозволено лише вакцинованим або тим, хто має негативний тест.

Що стосується дітей, вони зможуть це робити лише у супроводі батьків, які вакцинувалися або здали тест.

Для користування громадським транспортом також потрібно буде пред'явити документ про вакцинацію або негативний ПЛР-тест. Перевірятимуть дотримання санітарних правил на транспорті вибірково правоохоронці.

З 1 листопада всі школи Києва буде переведено на дистанційне навчання до покращення епідеміологічної ситуації. Дитячі садки зможуть працювати за умови 100-відсоткової вакцинації персоналу.

Пізніше стало відомо, що на позачерговому засіданні Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було ухвалено рішення, що з 1 листопада 2021 року в Києві офіційно встановлюється "червоний" рівень епідемічної небезпеки, який передбачає посилення карантинних обмежень.

Нагадаємо, з 30 жовтня в Україні до "червоної" зони карантину переходять Київська, Житомирська, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська області.