RU  UA

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85

Новини

29 вересня

Всі новини

Київ скували затори вранці 11 листопада: де не проїхати

Станом на ранок четверга, 11 листопада, на вулицях Києва утворилися довжелезні затори в центрі, на Оболоні і лівому березі. Повністю зупинилися Набережно-Рибальска та Набережно-Хрещатицька.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Утруднений проїзд авто на проспекті Романа Шухевича, Північному мосту, вул. Братиславська, вул. генерала Жмаченка, вул. Миропільська, бульварі Перова, а також між станціями метро "Лісова", "Лівобережна" та на мосту Патона. Важко проїхати проспектом Соборності та проспектом Миколи Бажана, біля станцій метро "Осокорки", "Позняки" та "Славутич".

Правий берег

Утруднений проїзд на Софіївській Борщагівці та Кільцевій дорозі. Водії стоять у пробці на вулиці Вадима Гетьмана, поблизу метро "Сирець" та на проспекті Леся Курбасі (в обидві сторони). Затор спостерігається на проспекті Валерія Лобановського, ближчий до Севастопольської площі. Автомобілям важко проїхати біля станцій метро "Житомирська", "Нивки" та "Святошин". Великі затори утворилися на Оболоні: вул. Кирилівська, вул. Богатирська, вул. Семена Скляренка (біля Куренівського парку) та на проспекті Степана Бандери. Повністю стоїть Набережно-Рибальська.

Центр

Утруднено рух транспорту на проспекті Перемоги. Корок традиційно утворився на вул. Жилянська. Великі затори спостерігають на Набережно-Хрещатицькій, Набережному шосе і на бульварі Лесі Українки (біля станції метро "Кловська".

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому у Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах.