RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Гуманоїди та проект "Годзілла": учасниця маршу в Києві видала набір фейків про ковід-вакцинацію

Учасниця маршу антивакцинаторів у Києві розповіла журналістам про "гуманоїдів", на яких перетворюються вакциновані, а також про знищення окремих людей глобалістами за допомогою 5G.

Про це повідомляє кореспондент "Апострофа".

Жінка висунула три основні гіпотези щодо вакцинації від коронавірусу. За першою версією, вакциновані тепер належать компанії-виробнику вакцини.

"По документам тих, хто приймає вакцину, вони називають "трансгуманами", "транслюдьми" або "гуманоїдами". І ці люди належать тій компанії, чия ця вакцина. Вони позбавляються всіх прав держави і є генномодификованими людьми".

За другою версією, вакцина "виокремлює" конкретну людину і дозволить у майбутньому спрямувати на неї спеціальні промені або 5G, щоб знищити.

"7 років в колайдері розробляли найбільшу частицю "Гадзілла": "гад" це гади, "іл" це английською хвороба. І ось ця Гадзіла призначена для того, щоб при натисканні спеціальними променями або 5G можна було знищити глобалістами людину, яка їм не подобається".

Також антивакцинатор поділилася своїми думками щодо експериментів з вакцинованими на Росії.

"В Казані вже почався експеримент над людством. Заїхало 13-15 листопада близько 50 машин радіолокаційних, які оцифровали 50 000 вакцинованих. Одним підвищували температуру, другим - тиск. І будуть дивитись, як вони побіжуть до лікарні".

Антивакцинатор розповідає про теорію змови та 5G Фото: Апостроф

Раніше "Апостроф" повідомляв, що більшість учасників маршу антивакцинаторів - без масок.