RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Києві засвітилася головна новорічна ялинка країни: фото та відео

У Києві продовжують встановлювати головну ялинку України на Софійській площі. Робітники нарікають, що через погодні умови (мокрий сніг та дощ) працювати досить складно. Проте у мережі з'явилися фото новорічної красуні.

Про це повідомляє сайт "Сегодня".

Ялинка-2022 вже горить різнокольоровими вогниками, також можна побачити ілюмінацію на вході до новорічного містечка з вулиці Володимирської.

У понеділок зроблять останні акценти, а саме розвішають новорічні іграшки. Робітники додали новорічного чаклунства, включивши ілюмінацію на вхідній групі. Вона прикрашена живою хвоєю і переливається різнобарвними вогнями.

У вівторок, 14 грудня, закінчується прикраса ялинки. Її засвітять традиційно 19 грудня, у День Святого Миколая за участю міського голови Віталія Кличка.

Директор "FolkUkraine" Ігорь Добруцький зазначив, що працює над проектом головної новорічної ялинки 2024 року.

"Тематика ялинки буде "Білий квадрат". Такої ялинки ще не було у Києві. Киянин Малевич намалював "Чорний квадрат", а у нас ялинка буде білого кольору, але у вигляді квадрата. Такими ж будуть новорічні будиночки на площі", - розповів Ігор Добруцький.

Однак про ялинку-2023 поки він не говорить, зазначивши лише, що вона буде прикрашена в яскраві кольори, один з них фіолетовий.

Раніше "Апостроф" писав, що на початку грудня почали встановлювати новорічну ялинку.