RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Де у Києві зустріти Новий рік: ТОП-7 святкових локацій

За даними КМДА в столиці України буде 14 локацій до Нового року, у тому числі по районам. Також новорічні локації розмістили у себе деякі заклади Києва. Але є сім головних, масштабних локацій, на яких жителі та гості столиці зможуть відпочити із задоволенням.

Про це повідомляє УНІАН.

Софійська площа

На площі знаходиться головна ялинка країни, яку там встановлюють вже не перший рік. Біля 31-метрового новорічного дерева, яке прикрасили 20 тисячами іграшок та 10-кілометровою гірляндою у виглді купола, також є багато фотозон, ярмарок, фуд-кортів, а також різдвяний вертеп. Ця локація буде працювати до 16 січня.

Поділ

До 23 січня у розпорядженні жителів та гостей Києва на Контрактовій площі та вулиці Петра Сагайдачного є новорічна локація, на якій можна покататися на ковзанці, поїсти на фуд-корті, намилуватися новорічною ялинкою. Все це супроводжується тематичною музикою та локаціями у європейському стилі.

Арка Дружби народів

Біля Арки Дружби народів вже другий рік люди ходять та роздивляються Київ на пішохідно-велосипедному мосту до Володимирської гірки. На Арці також встановили ялинку, можна купити гарячі напої, все прикрасили новорічними інсталяціями, біля яких можна сфотографуватися до 19 січня.

Парк Шевченка

Біля станції метро "Площа Льва Толстого" знаходиться затишний парк ім. Т. Шевченка, на якій встановили, крім ялинки, резиденцію святого Миколая. Також є традиційний тематичний ярмарок, масштабні фотозони та фуд-корти, а настрій будуть підіймати виступи дитячих колективів зі сцени.

Парк поділили на декілька зон, де також з'явились нові локації - Алея Добра, Алея кохання та територія Миколайчиків з аніматорами.

Офіс Президента України

Біля Офісу президента встановили вже вдруге ялинку, біля якої вишикувалися будиночки із сувенірами, ковзанка, карусель та багато тематичних інсталяцій.

Roshen Winter Village

Саме тут знаходиться найдивовижна ковзанка навколо новорічної ялинки, а біля неї є фуд-корти та безліч фотозон. Все прикрашено багатьма ліхтариками та гірляндами.

"Зимова країна" на ВДНГ

Найтриваліша новорічна локація знаходиться на ВДНГ, яка проходитиме до 6 березня. Це наймасштабніша локація, на якій можна знайти все для якісного відпочинку усією сім'єю. На великій площі розмістили 20 казкових локацій, де кожному знайдеться те, що зацікавить. Крім ялинки, ковзанки та безлічі фотозон та фуд-кортів, аніматори переодяглися у казкових героїв, у тому числі можна зустріти і самого Санту. Також є оранжерея з новорічними інсталяціями та музей Нового року. Саме на ВДНГ можна потрапити у країну Флуфіландія, що знаходиться у павільйоні №4, а також новорічний експрес.

Раніше ми розповідали де сходити на ковзанку у Києві - 10 кращих локацій.