RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Суми вражають: скільки заробляють київські таксисти за день та за місяць

Під час пандемії спосіб життя багатьох людей сильно змінився, а дехто через масові звільнення змушений був повністю змінити сферу діяльності. Так, багато хто зацікавився заробітком у сфері таксі.

Про те, скільки можна заробити у Києві, перевозячи пасажирів, і наскільки це вигідно розповідає "Апостроф", посилаючись на "Bigmir.net".

За даними сайту Work.ua, середня зарплата таксиста на своєму автомобілі в столиці становить 22 000 грн. Однак реальні таксисти заявляють, що в усі дні по-різному і говорити про зарплату можна, виходячи з денних заробітків.

Багато таксистів користуються відразу декількома додатками, щоб постійно мати замовлення, а не стояти в очікуванні клієнта. Так, найвдалішими вважаються дні, коли в годину пік вдається прийняти кілька замовлень на далекі відстані – таким чином на парі замовлень можна заробити денну норму.

В інші дні, працюючи на своєму авто 10-12 годин на добу, "брудний" заробіток становить близько 2200-4000 грн на день. Багато залежить від автомобіля, а також від самого водія, який планує свій маршрут. Також варто враховувати витрати на бензин і ремонт авто, і відразу віднімати від отриманої суми близько 25%.

Крім роботи на своєму авто, можна також працювати на машинах із таксопарку. З одного боку, це непогана можливість підзаробити для тих, хто не має свого авто, а з іншого, при роботі на орендованому авто заробіток буде значно падати. Так, на машинах компанії доводиться розраховувати на 1/3 від каси, але в цьому випадку і ремонт, і заправка авто лежатиме на плечах таксопарку.

Раніше ми писали скільки грошей заробляють виробники авто за одну хвилину.