RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Якщо любиш – іди: у Києві студенти провели яскраву акцію проти міністра освіти, фото та відео

У День Святого Валентина студенти вийшли на "романтичний" мітинг проти Сергія Шкарлета, а свої вимоги до міністра освіти висловили на плакатах-валентинках.

Про це повідомляє сайт "Київ вечірній".

14 лютого студенти вийшли на масштабну акцію протесту під будівлю Кабміну. Учасники прийшли з сотнями банерів та транспарантами, на яких написали: "Шкарлет=корупція", "Чекаю, коли ти станеш колишнім", "Твоя відставка змушує серце битися частіше", "Love is…вчасно прощатися" тощо. Крім того, студенти принесли крижане серце з фотографією міністра, яке потім розбили.

На "романтичний" протест вийшли студенти Національного університету "Києво-Могилянська академія", Національного технічного університету "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського", Національного авіаційного університету та інших студентських спільнот України.

Головна вимога студентів – відставка міністра освіти та науки Сергія Шкарлета. Натомість вони вимагають призначити "компетентного фахівця з бездоганною репутацією в академічному співтоваристві".


Нагадаємо, 4 лютого студенти вже приходили на масштабну акцію протесту під стіни Кабінету міністрів України. Тоді вони зустрілися із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, який запевнив їх у підтримці. Це не перша акція протесту проти Шкарлета, на яку виходять українські студенти.