RU  UA

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Сніг та потепління до +11: прогноз погоди у Києві у другій половині лютого

До кінця лютого до Києва не повернеться морозна та снігова погода. Тільки вночі температура кілька разів опускатиметься нижче 0.

Про це повідомляє портал sinoptik.

У Києві у середу, 16 лютого, без опадів. Температура максимум прогріється до 4 тепла. У четвер з 14 до 17 години очікуються опади. На вихідних стане трохи тепліше, у неділю взагалі прогнозується сонячна погода, температура вдень - 2-6°.

На початку наступного тижня сонця не буде, проте температура підніметься до +8° . У понеділок та у вівторок, 21 та 22 лютого, небо у Києві з ранку та до самого вечора буде вкрите хмарами, пройдуть невеликі дощі.

У середу, 23 лютого, погода трохи зіпсує настрій мешканцям столиці. Замість дрібного снігу, який розпочнеться вранці, у другій половині дня йтиме дрібний дощ, який триватиме до кінця дня. Найтепліший день місяця – 25 лютого: температура прогріється до +11°.

Як повідомляє сайт meteoprog.ua, останні три дні лютого зима трохи нагадає про себе. Температура вночі опуститься до -4°, вдень очікується 0°.

Нагадаємо, раніше Апостроф повідомляв про те, що розраховувати на спекотну весну та літо мешканцям та гостям столиці цього року не варто.