RU  UA

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Київ скували серйозні затори вранці перед вихідними: де не проїхати

Столицю України вранці 18 лютого перед вихідними скували серйозні затори. Зокрема, ускладнений трафік у центрі та на лівому березі.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Наразі спостерігаються затори біля станції метро "Чернігівська" на вулиці Братиславській та ст. м. Лісова. Ускладнений рух на Броварському проспекті в напрямку правого берега (від ст. м. Дарниця до м.Лівобережна), на під'їзді на Русанівській міст (на самому мосту тягнучка). Також чималий затор на вул. Визволителів. Затор на проспекті Соборності, біля та на мосту Патона у напрямку правого берега. На Гаванському мосту - також швидко не проїхати. Затор біля м. Осокорки і м. Славутич. На Південному мосту невелика тягнучка.

Правий берег

Ускладнено трафік на Набережному шосе біля ст. м. Дніпро, на Наддніпрянському шосе, по бул. Дружби народів (на з'їзді з мосту Патона в напрямку правого берега - дуже сильні затори). Чималі затори та тягнучки на вулиці Набережно-Хрещатицькій. Стоїть транспорт на проспекті Перемоги у бік центру. Ускладнений рух на вул. Ю.Іллєнка до м. Лук'янівська в напрямку центру. Затори на вулиці Вадима Гетьмана в напрямку Караваєвих дач. Затори на пр-т. Глушкова у бік центру. Затори на Великій Окружній дорозі, на пр-т. Академіка Палладіна. Затор на пр-т. В. Лобановського, на вул. Народного ополчення у бік центру.

Центр

Ускладнений серйозно рух біля Бессарабського ринку: затор на Бесарабській площі, затор та тягнучка - по вул. Круглоуніверситетській, Крутому узвозі. Також тягнучка - на вул. Басейній. Повільно рухається транспорт на бульварі Тараса Шевченка у бік центру.

Як писав "Апостроф", раніше в мережі опублікували відео, де видно, як комунальники зібрали листя, а потім розкидали їх на зворотній дорозі.