RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Ось навіщо потрібен обов'язковий техогляд авто: повчальне відео з Києва

У столиці на дорозі помітили несправну вантажівку, яка сильно димилася.

Про це повідомляє Telegram-канал Оперативний | Kyiv Operative.

Несправний транспорт, за яким тягнувся шлейф із темного диму, помітили на дорозі на Вацлава Гавела. Автор відео поставив питання, чи варто вводити обов'язковий техогляд у країні, щоб уникнути подібних ситуацій на дорозі.

"Насправді реально дивна ситуація з цими обов'язковими техоглядами. По суті, вони потрібні, бо таке на дорозі - жерсть. Тільки немає жодної гарантії, що такі власники ТЗ не будуть їх тупо купувати, а це стане чиєюсь надприбутковою корупційною схемою збагачення", - підписали відео.

Після цього у коментарях розгорілися гарячі суперечки:

"Самі відповіли на своє запитання! Кругообіг у природі. Нічого не зміниться", "Розповісти вам як на вантажівки зараз ТО проходять? 500 грн і готове", "Так комерційні та маршрутки нехай проходять. Щось я не пам'ятаю аварій через поганий технічний стан звичайної легковушки. А якщо вони і є - напевно щось на кшталт проколотої шини, від якої техогляд не врятує" , - розмірковують коментатори.

Нагадаємо, в рамках комплексу заходів, спрямованих на інтеграцію до Євросоюзу, Україна має запровадити обов'язковий техогляд транспортних засобів.