RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Коли в Києві вдарить 20-градусна спека: прогноз по днях на всю весну

У Києві навесні 2022 року буде переважно прохолодна, але з нечисленними опадами. Два весняні місяці не досягатимуть позначки +20 градусів тепла, але така температура очікується з середини травня.

Про це свідчить прогноз погоди, який опублікував портал Wisemeteo.

Березень у столиці цього року співпадатиме з погодою, яку фіксують уже зараз у лютому. Вдень нижче 0 не опуститься, але не порадує і +10 градусів тепла. Максимальна температура в березні буде ближчою до кінця місяця - 27 березня, очікується +8.

У квітні трохи більше опадів, але й більше сонце показуватиметься жителям столиці. Максимальна температура у квітні +15 градусів, 27 квітня.

Фото: wisemeteo.com

У травні нарешті жителі Києва зможуть відчути всю теплоту весни. 14 травня очікується різкий стрибок повітря із +16 до +21 градус. Триватиме така рідкість цього року лише два дні, потім знову опуститься до +16. Водночас +20 градусів буде ще 18, 22, 29-31 травня.

Раніше "Апостроф" писав, що до кінця лютого 2022 року в Україні очікується аномально тепла погода, також прийде метеорологічна весна. Водночас йтиме часом дощ та мокрий сніг.

Раніше ми писали, що синоптик розповів про погоду у квітні. За його словами, разом із теплом прийдуть сильні грози.